Voor notarissen2021-11-29T16:33:23+01:00
Zorgverzekering 2022

Voor Notarissen

Met een steeds kritischer consument en een toenemende druk op tarieven, worden ondernemerschap en een scherpe bedrijfsvoering in het notariaat met de dag belangrijker. Als (kandidaat-)notaris bent u sterk gefocust op uw vak – en wellicht wat minder op de bijkomende bedrijfsmatige aspecten van het runnen van een kantoor. Balieplus helpt u daar graag bij. Wij hebben ons gespecialiseerd in producten en diensten die getoetst zijn op hun relevantie voor de notariaat en die we via streng geselecteerde partners met korting aanbieden. Door u de keuze te bieden uit twee voor u bij uitstek geschikte opties, behoudt u de keuzevrijheid én kunt u efficiënter ondernemen. Dankzij onze schaal – alle notarissen en kandidaat-notarissen in Nederland zijn vanwege de samenwerking met KNB automatisch (kantoor)lid – kunnen we collectiviteitsvoordelen halen. Voor zaken als verzekeringen, pensioenen, kantoorartikelen, automatisering en uw persoonlijke- en vakmatige ontwikkeling kunt u volledig op het aanbod van Balieplus vertrouwen. Dat bespaart tijd, geld en kopzorgen. Zodat u zich kunt richten op dat waar het in uw beroep om draait: de inhoud.

U wilt graag bijblijven en de KNB verwacht dat ook van iedere notaris. Met de aanbieder van de meeste en de beste inhoudelijke cursussen, SDU, bieden we daarom opleidingen voor notarissen aan tegen 20% korting. Verdieping in elk onderdeel van uw vakgebied wordt daarmee niet alleen leuk, maar ook een stuk beter betaalbaar.

Lees verder

Als u voor uzelf een verzekering afsluit, wilt u dat misschien ook direct voor uw gezin goed regelen. Ook daarin neemt Balieplus u graag werk uit handen. Via de partners van Balieplus kunt u een zorg-, auto-, of inboedelverzekering voor uw gezin afsluiten. Wij hebben de partners al geselecteerd en ook al voor u onderhandeld over de prijs.

Lees verder

Gerelateerd nieuws

Balieplus

Helpt notarissen efficiënt ondernemen

Balieplus is dé dienstverlener voor juridisch professionals. Of u zelfstandig gevestigd of kantoordirecteur bent, al onze diensten en producten zijn op kwaliteit geselecteerd en optimaal toegesneden op de wensen en behoeften van uw branche. Dankzij onze meer dan 7.000 leden kunnen we gericht en voordelig inkopen. Dat vertaalt zich in lagere prijzen én in gemak. Zodat u zich volledig kunt richten op de uitoefening van uw vak.

Lid worden van Balieplus

De producten en diensten van Balieplus zijn beschikbaar voor alle medewerkers van een notariskantoor. Word ook lid en profiteer!

Meld je nu aan bij Balieplus!
Zorgverzekering voor advocaten en medewerkers2021-11-29T16:29:04+01:00
RI&E Balieplus voor advocaten bespaart tijd en kosten2021-08-11T17:22:06+02:00