Dagelijks helpt Balieplus notarissen efficiënt ondernemen, omdat wij geloven dat de expertise van een notaris het best tot zijn recht komt als hij verder niks aan zijn hoofd heeft. Dat betekent dat we goed nadenken over alles wat u nodig heeft om uw kantoor te runnen. Die diensten en producten hebben we op een rijtje gezet en bieden we voordelig aan via zorgvuldig geselecteerde partners.

  • Balieplus weet wat notarissen nodig hebben om te ondernemen
  • Balieplus selecteert het beste in de markt
  • Met Balieplus besparen notarissen op hun vaste lasten
  • Balieplus volgt de ontwikkelingen in het notariaat op de voet
  • Kortom: Balieplus helpt notarissen efficiënt ondernemen
Paul Paasschens, directeur Balieplus

Service van de KNB

Balieplus is in 1997 ontstaan als serviceorganisatie van de Nederlandse Orde van Advocaten, met maar één doel: advocaten ontzorgen. De KNB heeft Balieplus benadert ook de notarissen te ontzorgen.

Wij zien door de bomen het bos wel

Het kost een hoop tijd en energie om de bedrijfsvoering en persoonlijke ontwikkeling goed te organiseren voor het kantoor. Ziet u door de bomen het bos nog wel? Balieplus kent het dienstenaanbod voor het notariaat, kan beoordelen wat er nodig is, een selectie maken uit het beschikbare aanbod en aantrekkelijke kortingen bedingen. Dat scheelt notarissen veel tijd en geeft hen de zekerheid dat de voorselectie relevant en goed is.

We zorgen voor verdieping

Dankzij ons brede netwerk zitten we bovenop de trends in de bedrijfsvoering en ontwikkeling van notarissen. Die kennis delen we graag, zowel online als in trainingen en workshops. Daarmee helpen we notarissen die hun zakelijke en persoonlijke vaardigheden willen verbeteren. Of het nu gaat om time-management, onderhandelen of social media. Balieplus zorgt voor verdieping.

Voordeel voor notarissen en al hun medewerkers

De producten en diensten van Balieplus zijn beschikbaar voor alle medewerkers van een notariskantoor. Word ook lid en profiteer!