Project omschrijving

Voor een betrouwbare en flexibele oplossing voor mobiele telefonie adviseren wij de leden van Balieplus te kiezen voor KPN EEN MKB 10 GB. Met KPN EEN MKB kunt u altijd en overal onbezorgd mobiel zaken doen in Nederland en in de EU, met de kwaliteit en snelheid die u van KPN gewend bent. KPN biedt u een grote mate van flexibiliteit. KPN biedt grote databundels en onbeperkt bellen & sms, zo heeft u geen onverwachte kosten. Belt u minder, dan kunt u dezelfde databundel afnemen met 150 minuten en 150 sms. De abonnementen kunt u in de hele EU net zo gebruiken als in Nederland. Daarnaast kunt u uw abonnement uitbreiden met roaming voordeelopties voor buiten de EU, waarmee u alleen betaalt in de maanden dat u daadwerkelijk in het buitenland verbruik heeft.

Tegoeden voor bellen en dataverbruik gelden op bedrijfsniveau waarbij dezelfde abonnementen onderling data en belminuten kunnen delen. Tot slot hebt u de mogelijkheid om extra SIM-kaarten af te nemen om mobiel te kunnen internetten met laptops, tablets, auto’s en andere apparaten met een SIM-kaartingang.

Met alle abonnementen en datasims kunt u gebruik maken van supersnel mobiel internet via 4G met gemiddelde download snelheden van 20 Mbit/s (en gemiddelde upload snelheden van 10 Mbit/s). U kunt in Nederland gratis gebruikmaken van een miljoen WIFI HotSpots van KPN. Op die manier bieden wij u maximale mobiele bereikbaarheid, ook wanneer u geen gebruik kunt of wilt maken van het mobiele telefonie netwerk. U activeert KPN WiFi HotSpots door contact op te nemen met de helpdesk. Wanneer u MKB Mobiel combineert met Vast-Mobiel wordt uw mobiele aansluiting geïntegreerd met uw telefooncentrale. Wilt u meer weten over welke functionaliteiten dit biedt, neem dan vooral contact met ons op.

De meest gekozen variant is het 10GB abonnement van € 36 per aansluiting per maand, hiermee heeft u onbeperkt bellen in en naar de gehele EU en 10GB aan data welke geldig is binnen de hele EU, met deze 10GB dekt u de steeds stijgende behoefte aan dataverkeer af. Dit abonnement kunnen wij momenteel aan Balieplus-leden aanbieden voor € 31,- per maand. (aanbod geldig tot 30 september 2020)

Mobiel Beheer half jaar gratis
Daarnaast biedt NDI aan Balieplus-leden een half jaar kosteloos Mobiel Beheer bij de mobiele abonnementen. Mobiel beheer betekent dat wij u niet alleen ondersteunen bij vragen of problemen maar ook uw factuur analyseren en adviseren over mogelijke verbeteringen. Daarnaast heeft u recht op een tijdelijk vervangend toestel bij defect of verlies. Na het eerste half jaar eindigt uw mobiel beheer automatisch tenzij u het verlengt, de maandelijkse kosten hiervan bedragen € 5,- per mobiel abonnement.

Balieplus-voordeel:
Leden: € 31,- per maand
Niet-leden: € 36,- per maand
(geldig tot 30/9/2020)

Half jaar gratis Mobiel Beheer t.w.v. € 60,-

Meer informatie

NDI ICT Solutions
Strawinskylaan 203
1077 XX  AMSTERDAM
T 088-0884300
E info@ndi.nl
I www.ndi.nl

Geldig voor

  • Kantooraansluiting
  • Individuele aansluiting