Project omschrijving

Vandaag besteld voor 17.30 uur, morgen in huis!

Dat geldt voor het gehele assortiment: Papier, toners en inkjets voor alle merken printers, facilitaire producten zoals toiletpapier, papieren handdoekjes en schoonmaakartikelen, meubilair & kantoorartikelen zoals ordners, schrijfwaren, notitieblokken etc., die u als Balieplus lid bij Lyreco kunt bestellen.

De belangrijkste redenen van Balieplus om voor Lyreco Nederland BV te kiezen zijn de scherpe prijsstelling, het uitgebreide assortiment, en de betrouwbare logistiek (volgende werkdag levering via eigen Lyreco vervoer op de plaats waar u het wilt hebben). Verder is de betrouwbare en gebruiksvriendelijke bestelmogelijkheid via de webshop tijd- en dus kostenbesparend.
Lyreco Nederland BV is zowel voor grote als voor kleine bedrijven interessant omdat Lyreco ook per stuk verkoop aanbiedt. U hoeft bijv. geen pallet papier te bestellen om een scherpe prijs te krijgen of een doosje van 50 pennen als u er maar 10 nodig heeft.

Pluspunten

  • uitgebreide assortiment
  • levering de volgende werkdag gegarandeerd
  • geen verzendkosten ongeacht de hoogte van het bestelbedrag
  • directe levering (uitleveringsgraad 99,8%)
  • eenvoudige bestelwijze
  • ook bestellingen per stuk mogelijk

Voordeel

Balieplus en Lyreco Nederland BV, de grootste leverancier van kantoorbenodigdheden van Nederland, hebben een overeenkomst gesloten, waarbij elk aangesloten kantoor van de scherpe condities kan profiteren. De meest afgenomen artikelen (200 referenties) zijn extra scherp geprijsd (tot wel 48% korting) en bovendien is de rest van het assortiment (ruim 7000 artikelen) met een korting van 38% te bestellen. Daarnaast kunt u in overleg met uw eigen contactpersoon van Lyreco speciale prijzen overeen komen voor producten die specifiek door u met enige regelmaat besteld worden.

Daarnaast biedt Lyreco speciaal voor Balieplus-leden geregeld een voordeelpakket of andere actie aan voor o.a. A4 papier of ordners. Op dit moment is er geen speciale actie, zodra hier meer over bekend is kunt u de actie op onze website vinden.

Downloads

Prijslijst Balieplus Notarissen juli 2018

 Lyreco catalogus 2017

 Lyreco meubelcatalogus 2017

Ledenaanbod:
min. 38% korting op alle kantoorartikelen

Om van de Balieplus-prijzen gebruik te maken, neemt u contact op met Lyreco.

Lyreco Nederland bv
Contactpersoon: Michael van Wijk
T 06-246 918 66

Customer Service Lyreco
T 088-603 2001
E balieplus@lyreco.com
I www.lyreco.nl

Online shop

Geldig voor

  • Kantooraansluiting
  • Individuele aansluiting

Balieplus-prijslijst Lyreco