Project omschrijving

Duurzame en inspirerende werkomgevingen

Een plezierige werkomgeving draagt bij aan de productiviteit van een bedrijf en zijn werknemers. Mensen voelen zich prettiger in een omgeving die hen optimaal faciliteert en dus optimaal aansluit bij de activiteiten die zij gedurende een werkdag uitvoeren.

Bij Ahrend hebben we passie voor totaalinrichten; het creëren van inspirerende werkomgevingen waar je energie van krijgt. Of het nu gaat om het inrichten van werkplekken, ontvangst- of vergaderruimtes. Wij denken graag met u mee. Centraal in onze filosofie staat het begrip welzijn. Welzijn bevordert de productiviteit en is volgens ons opgebouwd uit gezondheid (ergonomie en materialen), ruimte (flexibiliteit, vrijheid en connectiviteit), ambiance (licht, design en creativiteit) en veiligheid. Daarnaast zijn we voortrekker op het gebied van circulair inrichten en de eerste totaalinrichter die volledig voldoet aan de Cradle to Cradle filosofie en als zodanig gecertificeerd is.

Zit/sta wordt de standaard
Een fulltime medewerker zit gemiddeld 4 uur per dag achter zijn computer, in de informatie- en communicatiesector is dat zelfs 7uur per dag. Waar je ook komt er wordt altijd een zitplaats aangeboden, waardoor het aantal zituren wel op kan lopen tot meer dan 10 uur per dag. Inmiddels weten we allemaal dat zoveel zitten niet gezond is. Volgens recent Engels onderzoek zijn de effecten op de gezondheid van veel en vaak langdurig zitten zelfs even slecht als roken. Naast de vele gezondheidsrisico’s, zorgt veel en langdurig zitten ook voor een hoog verzuim op de werkvloer. Kortom, medewerkers moeten verleid worden om dit gedrag aan te passen. Wij als totaalinrichter zoeken naar manieren om beweging op de werkvloer te stimuleren. Een van onze producten die beweging stimuleert is de Ahrend Balance zit/sta oplossing.

Productiever door slimme technologie
Naast het leveren van een totaalinrichting denken we bij Ahrend in innovatieve oplossingen. Een goed voorbeeld zijn de Ahrend Smart Working Services. Dit zijn innovatieve oplossingen die bijdragen aan het welzijn en de productiviteit van mensen. De Services bestaan op dit moment uit twee tools die facility managers en gebruikers ondersteunen. De Smart Working App helpt u collega’s en beschikbare werkplekken te vinden en met de Asset Management App wordt het beheer van uw meubilair een stuk eenvoudiger.

Design: minder is meer
Onze meubels lijken zo eenvoudig, en daar zit nu juist de kracht. Niets aan onze meubels is overbodig. Door alle details weg te ontwerpen, blijft de essentie over: functioneel, duurzaam design. Het zijn producten die getuigen van kennis en vakmanschap, onze passie voor design.

Design is a tradition, not a trend!

 

Waarom investeren? Gebruik belangrijker dan bezit? Lease je werkplek
Wil je geen inrichting kopen, maar leasen? Dat kan!

Meer informatie
Bezoek de website voor meer informatie of bel 088-00 60 000

Aanbod:
Overstappen naar Balance zit/sta?
Normaal vanaf € 2.289,-
Bij inruil van uw huidige bureau nu voor € 999,-

Ahrend
Arjan Smit
T 06-11235791
E asmit@ahrend.com

Meer informatie

U moet zelf aangeven dat u lid bent om gebruik te kunnen maken van de condities voor Balieplus.

Geldig voor

  • Kantooraansluiting
  • Individuele aansluiting