Project omschrijving

20% korting op uw incasso-opdrachten

Niets is zo vervelend dan dat u een dienst levert, maar dat de betaling – om welke reden dan ook – uitblijft. Ervaart u ook regelmatig dat klanten niet tijdig betalen? Het verzenden van één of meerdere herinnering(en) heeft niet geholpen en u wilt zich op andere zaken kunnen richten. Dan kunt u vanaf nu GGN inschakelen.

Heeft u een klant die niet betaalt?
GGN is er voor notariskantoren die te maken hebben met niet of slecht betalende klanten. Als incassobureau én deurwaarder in één, regelen zij het hele traject. Online vult u de gegevens van uw niet-betalende klant in. Via een beveiligde online-omgeving kunt u 24/7 uw incasso-opdracht volgen, terwijl de experts voor u aan het werk zijn.

Wat zijn de voordelen?

  • Als lid van Balieplus ontvangt u een korting op de online dienstverlening van GGN
  • Direct en eenvoudig uw incasso-opdracht(en) online indienen
  • 24/7 inzage in uw lopende dossiers via uw persoonlijke klantportaal (MijnGGN)
  • GGN verzorgt het gehele traject voor u. Bekijk hier het incassoproces
  • De kennis en ervaring van GGN, de grootste incasso- en deurwaardersorganisatie van Nederland

Direct een incasso starten
Via de knop “Direct een incasso starten” komt u op het online incassoformulier. Hier vult u de gegevens in van de niet-betalende klant en vervolgens uw eigen gegevens. Vergeet niet om in het veld “BrancheVereniging” uw Balieplus aansluitnummer in te vullen om te profiteren van de korting. Nadat u alle velden heeft ingevuld, klikt u op incasso versturen en gaat GGN voor u aan de slag!

Na uw aanmelding op de website ontvangt u:

  • een bevestiging van de kortingsafspraken (in de algemene voorwaarden die u accordeert staan namelijk de reguliere tarieven vermeld);
  • binnen 3 werkdagen ontvangt u uw inloggegevens voor ‘MijnGGN’, uw persoonlijke online portal waar u met GGN kunt communiceren. U kunt daar de status van uw incasso-opdracht inkijken, betalingsmutaties doorgeven en nieuwe incasso-opdrachten indienen.

Heeft u nog vragen?
Neem gerust contact op met de commerciële binnendienst van GGN via de button “contactformulier” rechts op deze pagina. Zij helpen u graag verder.

GGN Incasso

Ledenvoordeel:

20% korting op de reguliere GGN kosten

Start direct uw incasso-opdracht via onderstaande button. Vergeet niet om in het veld “BrancheVereniging” uw Balieplus-aansluitnummer in te vullen om te profiteren van de korting.

Contactformulier
Direct Incasso Starten

Geldig voor

  • Kantooraansluiting
  • Individuele aansluiting