Project omschrijving

20% korting voor Balieplus-leden

Elke notaris heeft te maken met lange bewaartermijnen van stukken en dossiers. U bewaart deze natuurlijk het liefst in uw eigen kantoor. Maar in de praktijk komt u vaak ruimte te kort. Externe archiefbeheer van uw archief bij De Graaf Security biedt dan uitkomst. Geen ruimteverslindende dossiers meer, maar wel het gemak uw archieven in te zien wanneer dat nodig is.

Uw dossiers altijd binnen handbereik

Bij spoed is het zelfs mogelijk het gewenste archiefstuk binnen vier uur te bezorgen. Ook kan een archiefdeel voor u gescand en digitaal of per fax naar u worden verstuurd. Bovendien is het mogelijk uw complete archief digitaal beschikbaar te maken. Zo staat uw materiaal niet alleen veilig opgeslagen, maar is het 24/7 in te zien en eenvoudig doorzoekbaar.

Pluspunten

  • Externe archiefbeheer, maar dossiers bij de hand
  • Gecertificeerde opslag (ISO9001) beveiligd tegen inbraak, brand en wateroverlast
  • Voor zowel eigen archief als dat van klanten
  • Een compleet geautomatiseerd administratiesysteem
  • Mogelijkheid tot het indexeren en digitaliseren van uw archief
  • Aflevering, ophalen of scanning on demand binnen 24 uur of met spoed binnen 4 uur
  • lage prijs per meter

Meer informatie

De Graaf Security is een ervaren specialist in archiefdiensten. Opslag is mogelijk op diverse manieren (dozen, dossiers, ordners, hangmappen of palletopslag) en voldoet aan hoge veiligheidseisen. De opslagruimten zijn streng beveiligd tegen inbraak, brand en wateroverlast. Wilt u een voorproefje van de dienstverlening van De Graaf Security? Volg dan deze link voor een paar sprekende filmpjes over wat het bedrijf voor u kan betekenen: http://www.degraafsecurity.nl/media-galerij-2/

Waar moet ik op letten bij de keuze voor een soortgelijke dienst? Wat zijn eventuele valkuilen?

Uw stukken en dossiers moeten uiteraard veilig zijn opgeslagen. Daarom is een gecertificeerde opslag beveiligd tegen wateroverlast, inbraak en brand een must. Daarnaast is het belangrijk dat degene die uw archief veilig transporteren en uw archief in de opslag plaatsen gescreend zijn.

Met welke ontwikkelingen of trends moet ik rekening houden?

Op dit moment worden er voorstellen ontwikkeld om de privacywetgeving verder aan te scherpen en sancties te verbinden aan overtredingen. Vandaar dat u de opslag en vernietiging van uw vertrouwelijke dossiers het beste bij een specialist kan onderbrengen. U wilt uiteraard niet dat vertrouwelijke informatie via uw organisatie op straat beland. Andere belangrijke ontwikkelingen zijn: digitalisering bij rechtbanken, het nieuwe werken en de duurzame verwerking van vernietigt materiaal.

Waarom heeft Balieplus voor dit product gekozen?

De Graaf Security is toonaangevend in de markt van archiefdiensten, heeft een landelijke dekking en is een gecertificeerde partner. De Graaf biedt one-stop archiefdiensten, inclusief een eigen vernietigingstak. Nog een voordeel: Bij faillissementen moet de administratie ook jarenlang bewaard worden. Dit vaak statische archief kan eenvoudig extern worden opgeslagen. Wanneer de bewaartermijn verstreken is, krijgt u een seintje en kunnen wij het materiaal voor u vernietigen.

Voor welke kantoren is het aanbod interessant?

Voor alle notariskantoren, van klein tot groot.

De Graaf Security

Balieplus-aanbod: 20% korting

Aanvragen
Via het contactformulier
of telefonisch: 0299 – 463 650.

De korting wordt automatisch verwerkt bij vermelding van uw kantoorlidmaatschapsnummer.

Contactformulier

Geldig voor

  • Kantooraansluiting
  • Individuele aansluiting