Project omschrijving

Informatie over 2,5 miljoen bedrijven

Company.Info heeft informatie over 2.5 miljoen bedrijven, instellingen en overheidsinstanties in Nederland. In totaal is er nu van meer dan één miljoen unieke organisaties een uittreksel beschikbaar, op een totaal van 2,5 miljoen organisaties. Van de overige bedrijven kunnen we al veel KvK-informatie gratis inzien en bestaat de mogelijkheid om de benodigde extra informatie aan te schaffen via het Handelsregister Loket.

Wat kan Companyinfo extra bieden ten opzichte van de Kamer van Koophandel wat relevant is voor de advocatuur?

 • Alle relevante bedrijfsinformatie op 1 overzicht
 • Snelle verkrijgbaarheid van statuten en oprichtingsaktes
 • Duidelijk overzicht van aandeelhouders/concernrelaties
 • Kostenbesparing op KvK kosten
 • Gebruiksvriendelijk
 • Netwerken van bestuurders en kruisverbanden

Van alle vennootschappen krijgt Company.info de mutaties door, in 1 oogopslag kun je zien of er en welke mutaties hebben plaatsgevonden. Zo kan dan direct een dagactueel document opgevraagd worden.

Speciale Balieplus-tarieven

Aantal fee earners Licentiekosten Per gebruiker
1 € 1.650 € 1.650
2 € 2.300 € 1.150
3 € 2.800 € 933
10 € 4.750 € 475
15 € 6500 € 433
15+ maatwerk

Beslissersinformatie

Van de grote bedrijven (top 50.000) heeft Company.Info alle beslissers in beeld gebracht. Van deze beslissers heeft Company.Info de leeftijd, functie, bevoegdheid, nevenfuncties en zakelijk netwerk inzichtelijk. Van kleinere organisaties is de eerste bestuurder al zichtbaar inclusief de contactgegevens. Sinds kort is ook LinkedIn zichtbaar in Company.info, zo kun je zien wie jij kent binnen een specifiek bedrijf.

UBO (Ultimate Beneficial Owner) identificatie

UBO-identificatie is voor veel zakelijke dienstverleners wettelijk verplicht. Een UBO is een natuurlijk persoon die meer dan 25% bezit van de aandelen of het stemrecht. Goede identificatie van aandeelhouders is ook voor sales en ter voorkoming van belangenverstrengeling belangrijk. De KvK biedt hier onvoldoende informatie, zij registreert slechts 100% belangen en geen aandeelhouders met minder dan 100%. Company.info haalt nu aandeelhoudersbelangen uit de jaarrekeningen waardoor bij een organisatie makkelijker de UBOs zijn te identificeren.

Advocatenkantoren

Op dit moment heeft al een groot aantal advocatenkantoren toegang tot Company.info. Voorbeelden zijn NautaDutilh, Houthoff Buruma, AKD, De Brauw Blackstone, Nysingh Advocaten en Van Diepen van der Kroef Advocaten.

Top 50.000 bedrijven

Van de top 50.000 bedrijven houdt Company.Info de uittreksels, jaarverslagen en jaarrekeningen up-to-date. Dit zijn bedrijven met meer dan 1 miljoen Euro omzet of meer dan 50 medewerkers. Company.info en haar klanten kopen per maand tot meer dan 100.000 uittreksels in. Dat zorgt er voor dat de bestuurdersinformatie steeds geactualiseerd wordt.

News Monitor

Om verkoopkansen, risico’s en problemen tijdig te signaleren, ontwikkelde Company.info de afgelopen maanden de News Monitor. Hiermee selecteert u eenvoudig welke bedrijven u wilt volgen. U ontvangt dan per e-mail relevante nieuwsberichten, zodat u weet wat er speelt bij uw (potentiële) cliënten. Zo weet u precies wanneer u moet bellen!

Door de nieuws alerts ontdekt u op tijd of een potentiële cliënt misschien (financiële) problemen heeft of naar verwachting zal krijgen. Hieronder een selectie van de nieuwsbronnen die hiervoor worden gebruikt:

 • Landelijke dagbladen
 • Regionale dagbladen
 • Lokale huis-aan-huisbladen en sites
 • Vakbladen
 • Algemene online nieuwsbronnen
 • Deponering van jaarcijfers via KvK
 • In- en uitdiensttreding van bestuurders via KvK

Downloads

 Company.info Product Presentatie Balieplus

Voor meer informatie neemt u contact op met:

Jeroen Bruil
Company.info
T 020-2400400
M 06-24550105
E jeroen.bruil@company.info

Meer informatie

Geldig voor

 • Kantooraansluiting
 • Individuele aansluiting