Project omschrijving

BHV-trainingen – Goed werkgeverschap

Ieder organisatie is wettelijk verplicht de bedrijfsveiligheid goed te regelen. Dit getuigt niet alleen van goed werkgeverschap. De wetenschap dat alles voor elkaar is als het er een keer op aan komt, geeft u ook gewoon een goed gevoel.

BHV.NL faciliteert alles op het gebied van bedrijfsveiligheid. Van het inventariseren van uw bedrijfsspecifieke risico’s, het verzorgen van veiligheidstrainingen zoals BHV en het begeleiden van ontruimingsoefeningen.

Pluspunten

  • Toonaangevend in bedrijfsveiligheid sinds 1995
  • Één partij voor al uw BHV zaken
  • Aantrekkelijke kortingen voor Balieplus-leden
  • Innovatieve opleidingsmogelijkheden
  • 65 opleidingslocatie in Nederland

Basis BHV

Met een innovatief trainingsprogramma met de nadruk op interactie en de praktijk zorgen wij dat u en uw medewerkers er op het moment van de waarheid klaar voor zijn. De training Basis BHV duurt 2 dagen en bevat de modules Levensreddende Eerste Handelingen, het blussen van een beginnende brand, ontruiming en alarmering van professionele hulpdiensten.
De basistraining BHV is ook mogelijk als blended learning; een mix van e-learning en een praktijkdag (€ 170,- p.p). Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Herhaling BHV

Wellicht hebben uw BHV-ers tot op heden niet meer hoeven doen dan het plakken van wat pleisters. Toch kan het zomaar een keer echt mis gaan! Op dat moment is parate kennis ineens van levensbelang. De training Herhaling BHV duurt 1 dag. Praktijkgericht worden de benodigde kennis en vaardigheden opgefrist.
De training is uit te breiden met de module Bediener AED ( meerprijs € 27,50 p.p)

Ontruimingsoefening

Het belang van oefenen is aanzienlijk. Door een onverwachte situatie of calamiteit kan het noodzakelijk zijn dat het gebouw of een gebouwdeel ontruimd moet worden. Deze ontruiming dient snel en veilig te gebeuren. Alleen door te oefenen bereid u uw organisatie voor op een veilige ontruiming. De in uw bedrijfsnood- of ontruimingsplan beschreven procedures worden getoetst door deze in de praktijk uit te voeren. Hierdoor worden betrokkenen geïnformeerd over de bestaande procedures.

De uitvoering is altijd in overleg met u en kan in verschillende fases (intensiteit) en scenario’s uitgevoerd worden.

Inschrijven

Via www.bhv.nl kunt u zich snel en eenvoudig inschrijven voor een Basis- of Herhaling BHV op één van onze 65 locaties in Nederland.

Inschrijven via een inschrijfformulier kan natuurlijk ook nog met behulp van onderstaande formulieren.

Downloads

 Cursusdata BHV Basis 2018

 Cursusdata BHV Herhaling 2018

 Cursusdata BHV Basis BHV met e-learning 2018

BHV.NL

Aanbod Balieplus-leden:
BHV opleidingen en trainingen: 10 % korting
Overige diensten: 5 % korting

Bij online inschrijving via BHV.nl bij opmerkingen vermelden dat u aangesloten bent bij Balieplus.

Inschrijven