Project omschrijving

Nog geen € 31,- per maand per kantoor!

Speciaal voor Balieplus-leden biedt De Graaf Security een all-in tarief van nog geen € 31 per maand. Ongeacht het aantal werkzame notarissen, het aantal benodigde containers of de frequentie van de ledigingen!

Als notaris komt u dagelijks in aanraking met vertrouwelijke dossiers. Wanneer u deze documenten niet langer nodig heeft, bent u van rechtswege verplicht deze veilig te vernietigen. Voor alle notariskantoren, van klein tot groot, is De Graaf Security de partner voor archiefvernietiging bij uitstek. De Graaf Security is een gecertificeerd bedrijf dat uw documenten gecontroleerd en streng beveiligd vernietigt.

Materiaalreconstructie is na vernietiging onmogelijk. De overgebleven snippers zijn kleiner dan een postzegel!

PlusPunten

  • Gecertificeerde archief- en datavernietiging (CA+)
  • Archiefvernietiging binnen 24 uur
  • Vernietigingsniveau P-3 geschikt voor o.a. persoonsgegevens (AVG) | DIN norm 66399
  • 100% recycling tot nieuw papier
  • Permanente of incidentele dienstverlening
  • Landelijke dekking
  • Inzameling, transport en vernietiging

Meer informatie

De Graaf Security maakt ten behoeve van de archiefvernietiging gebruik van afgesloten containers, volgt processen die volgens de hoogst mogelijke norm zijn gecertificeerd en overlegt een bewijs van vernietiging. Het complete traject van inzameling, transport en vernietiging wordt geleid door gekwalificeerd en ervaren personeel. www.degraafsecurity.nl

Waar moet ik op letten bij de keuze voor een soortgelijke dienst?
Wat zijn eventuele valkuilen?

Het is belangrijk dat u zaken doet met een gecertificeerd bedrijf. Zo bent u zeker dat inzameling, transport en vernietiging van uw vertrouwelijke gegevens aan de hoogste eisen voldoen. Het gehele traject dient op een veilige wijze te worden uitgevoerd: gebruik van afgesloten inzamelmiddelen, transport met streng beveiligde vrachtwagens en dito vernietigingslocatie. Ten slotte dienen de medewerkers die met uw dossiers en stukken in aanraking komen gescreend te zijn.

Met welke ontwikkelingen of trends moet ik rekening houden?

Er is een nieuwe, nog strengere privacywetgeving op komst. Hierbij verplicht de wetgever om verlies van en ongeautoriseerde toegang tot vertrouwelijke informatie te melden aan de betrokkenen. Aan overtredingen worden bovendien sancties verbonden. Dat geeft eens te meer aan dat het noodzakelijk is gebruik te maken van een gecertificeerde partij, waarbij de veiligheid van vertrouwelijke informatie de hoogste prioriteit geniet. En zodat u ervan verzekerd bent dat uw vertrouwelijke informatie niet onverhoopt op straat belandt.

Waarom heeft Balieplus voor dit product gekozen?

De Graaf Security is toonaangevend in de markt van archiefdiensten, heeft een landelijke dekking en is een gecertificeerde partner. De Graaf biedt one-stop archiefdiensten, inclusief een eigen vernietigingstak.

Voor welke kantoren is het aanbod interessant?

Voor alle notariskantoren, van klein tot groot.

De Graaf Security

Balieplus-aanbod:
van € 38,16 voor € 30,53
per maand per kantoor

Aanvragen
Via onderstaande knop
of telefonisch: 0299- 463 650

De korting wordt automatisch verwerkt bij vermelding van uw kantoorlidmaatschapsnummer.

Offerte aanvragen

Geldig voor

  • Kantooraansluiting
  • Individuele aansluiting