Nu de vaccinatietrein op volle vaart rijdt, mogen we hopelijk binnenkort weer alle collega’s in het bedrijf verwelkomen.
Geef hen een frisse start en verwelkom ze met een netjes opgeruimde en hygiënisch gepoetste werkruimte. Het is niet alleen een wettelijke verplichting in het kader van de covid-voorschriften; een onhygiënische werkomgeving kan ook voor gezondheidsklachten zorgen. Het is ook gewoon veel leuker en efficiënter werken in een propere kantoorruimte.

Tijd dus voor een grote schoonmaak! We geven je alvast enkele aandachtspunten en tips waarmee je zelf aan de slag kan of die een inspiratiebron kunnen zijn voor de briefing naar je poetshulp en/of collega’s. En, met de super doeltreffende poetsmiddelen van Lyreco is deze klus zo geklaard! Op onze website vind je een ruim aanbod schoonmaakmaterialen en -producten van de beste merken én onze eigen Lyreco schoonmaakmiddelen. Deze blinken uit in een ongeziene prijs-kwaliteitverhouding én zijn bovendien milieuvriendelijk!

Uw kantoor is op te delen in de volgende vier segmenten:

1. Bureau, toetsenbord, pc-scherm en smartphone

2. De gemeenschappelijke toestellen

3. De gemeenschappelijke ruimtes

4. De toiletten

Benieuwd wat u in deze segmenten kunt doen?

Klik op onderstaande button om het hele artikel te lezen.

Lyreco is de Balieplus-partner met betrekking tot alle kantoorartikelen voor uw kantoor!

Lees het volledige artikel