Privacy Zeker

Met Privacy Zeker introduceert Balieplus een waardevolle nieuwe partner binnen het aanbod. Door de combinatie van een makkelijk te gebruiken tool, de inhoudelijke expertise en toegankelijke helpdesk is Privacy Zeker de perfecte partner voor advocatenkantoren om hun AVG op goede en structurele wijze te verzorgen.

Boetes van AP regelmatig in het nieuws

De laatste tijd zien we regelmatig nieuwsberichten langskomen waarbij instanties of ondernemingen beboet worden voor het niet goed naleven van de AVG. Een teken dat het naleven van deze privacywetgeving niet alleen financieel belangrijk is, maar ook op het gebied van publiciteit. Zeker als advocatenkantoor is een aantoonbaar goede, deugdelijke omgang met de gevoelige informatie van cliënten van levensbelang.

Juist voor juridische sector is het relevant om de toepassing van de AVG goed te regelen. Voor dit specifieke onderwerp is het juist voor advocatenkantoren ook belangrijk de juiste partner aan boord te hebben, die zowel praktisch als inhoudelijk kan ondersteunen. Daarom zijn we blij om Privacy Zeker als nieuwe partner te kunnen verwelkomen bij Balieplus.

Paul Paasschens, Directeur Balieplus

Met de combinatie van eenvoudige tools, inhoudelijke ondersteuning en een toegankelijke helpdesk ondersteunt Privacy Zeker op een laagdrempelige en complete manier in de uitdaging die de AVG biedt.

Tom Maarsman, Managing Director, Privacy Zeker

Kennismaken met Privacy Zeker?

Als lid van Baliepus krijgt u gratis toegang tot Privacy Zeker Start. Zodat u laagdrempelig kunt kennismaken met de ondersteuning van Privacy Zeker. Direct lid worden? Dan krijgt u als Baliepluslid 5% korting op het eerste jaar van uw lidmaatschap.

Cyberverzekering van Aon

De ondersteuning van Privacy Zeker vormt een perfecte combinatie met de Cyberverzekering van Aon. Via de handige tooling van Privacy Zeker beperkt u de risico’s zo veel mogelijk. Voor de niet-uitsluitbare risico’s sluit u de Cyberverzekering van Aon af.

Lees meer over de Aon Cyberverzekering.

Privacy Zeker
Entrada 100
1114 AA Amsterdam
T: 020 – 261 79 80
E: info@privacyzeker.nl
Meer informatie