Het belang van een goede hygiëne op kantoor is meer dan ooit ontzettend belangrijk. Nu we weer vaker naar onze werkplek op kantoor gaan is het zaak om hier nog meer aandacht aan te besteden dan we al deden. Om weer (meer) medewerkers op kantoor te kunnen ontvangen heeft onze partner Lyreco Office & Work Solutions een top 10 van de meest verkochte producten voor u samengesteld die u helpen uw kantoor helemaal corona proof te maken.

Omdat we door corona steeds meer thuis werken en daar voorlopig nog geen verandering in lijkt te komen wordt het belang van een thuiswerkplek die voldoet aan de Arbo normen steeds belangrijker. Met de juiste, ergonomische tools die op uw persoonlijke situatie zijn afgestemd voorkomt u klachten en zult u merken dat u veel comfortabeler werkt. Lyreco heeft de 10 belangrijkste basisproducten voor u uitgelicht.

 Een corona proof kantoor en een arbo proof thuiswerkplek, dat is waar dit nieuwsbericht over gaat.

Nieuwe eisen aan hygiëne op kantoor

Werken in een goed schoongemaakt kantoor was altijd al belangrijk. Dat is niet alleen hygiënisch, maar ook gezond, plezierig en gewoon een vereiste van de Arbo. Door corona zijn de eisen die aan hygiëne op kantoor worden gesteld flink aangescherpt.  Zo moeten we onze handen extra vaak reinigen, maken we gebruik van wegwerpproducten en moeten we voldoende afstand bewaren tussen onszelf en onze collega’s en klanten. En dat is logisch, want waar er meer mensen samenkomen bestaat er nu eenmaal een grotere kans op besmetting met COVID-19. En dit willen we samen nu juist voorkomen.

Veelgevraagde artikelen voor kantoor

Om u te helpen uw kantoor corona proof te maken zijn er allerlei producten beschikbaar om de hygiëne voor u, uw medewerkers en uw klanten op kantoor te waarborgen en zo een veilige werkomgeving te creëren.

Hieronder hebben wij een aantal top 10 producten uit het assortiment van onze partner Lyreco voor u op een rij gezet.
– Mobiel anti-spat glas –
Om goed te kunnen samenwerken is het soms belangrijk om fysiek te overleggen. Dat kan nog steeds. Het is alleen wel zaak dat er voldoende afstand tussen u en uw collega is. Dit kunt u eenvoudig realiseren door een mobiele anti-spat glas unit tussen u en uw collega (‘s) te plaatsen. Zo kunt u op een veilige afstand van elkaar (samen)werken.

– Handdoekdispenser –
Deze box met papieren wegwerp handdoekjes hangt u aan de wand op bijvoorbeeld het toilet of de keuken. Op deze manier droogt u uw handen op een hygiënische manier.

– Jalema waarschuwingssticker –
Hiermee herinnert u uw medewerkers en klanten op een duidelijke en vriendelijke manier aan de corona regels die u, voor ieders veiligheid, respecteert.

Om alle Top-10 artikelen van onze partner Lyreco te bekijken, verwijzen wij u graag naar de website van Balieplus. Tevens vindt u hier handige links, downloads en toegang tot de online shop van Lyreco.

Zo maakt u uw thuiswerkplek Arbo proof

Zoals eerder in dit artikel aangegeven, is het belangrijk dat uw thuiswerkplek aan de Arbo eisen voldoet. U voorkomt hier echt (langdurige) blessures mee. Uit ervaring weten wij dat het soms best lastig is om voortdurend aan uw houding te denken wanneer u thuis aan het werk bent. Zeker wanneer u druk bent en er deadlines gehaald moeten worden schiet dit besef er nogal eens bij in.

Om het voor u makkelijk te maken om ook thuis ergonomisch te werken hebben wij een aantal basisartikelen voor u geselecteerd die u helpen uw werkplek thuis Arbo proof te maken.

Een kleine greep uit het assortiment van Lyreco:

  • Polssteunen/muismatten
  • Laptopsteunen
  • Bureaustoelen
  • Zit/sta-oplossingen

Op de website van Lyreco vindt u in interessante informatie over ergonomisch thuiswerken.

ArboNed-tips voor gezond thuiswerken

Uw voordeel wanneer u bij Lyreco koopt

Als Balieplus-lid krijgt u, afhankelijk van het artikel, maar liefst 38% of tot 48% korting op uw aankopen. Ook kunt u met uw eigen contactpersoon bij Lyreco speciale prijzen afspreken voor producten die u regelmatig besteld.

Voor Balieplus-leden biedt Lyreco regelmatig ook nog eens speciale acties aan.

Andere pluspunten zijn onder meer:

  • Een uitgebreid assortiment
  • Gegarandeerd levering de volgende werkdag
  • Geen verzendkosten
  • Ook bestellingen per stuk mogelijk

Voor meer informatie over onze partner Lyreco verwijzen wij u graag naar de productpagina. Tevens vindt u hier handige links, downloads en toegang tot de online shop van Lyreco.

10 basisproducten Thuiswerken