De corona-crisis hakt er flink in. Als ondernemer voelt u misschien de financiële druk. Hoe houdt u uw bedrijf nu gezond en vitaal? En waar moet u op letten als we langzaam terugkeren naar de oude situatie? Kijk hier het webinar dat door onze voorkeursleverancier ArboNed in samenwerking met MKB-Nederland is georganiseerd. Experts praten u in een half uur bij.

Praktische vragen die aan bod komen:

  • Wat betekent de ‘anderhalvemetereconomie’ voor mijn bedrijf?
  • Hoe zorg ik voor een veilige (thuis)werkplek?
  • Welke verantwoordelijkheden hebben werkgever en werknemer?
  • Wat als ik minder werk heb voor mijn werknemers?

Het webinar ‘Blijven ondernemen in tijden van corona’ vond plaats op dinsdag 28 april. Tijdens en tot een half uur na het webinar beantwoordde een panel van experts via de chat vragen. U kunt de opname van het webinar op elk gewenst moment terugkijken, alleen tijdens de uitzending was het mogelijk om vragen te stellen aan het panel.

ArboNed is een landelijke arbodienst met regionale dekking (circa 50 locaties door het land). Voor meer informatie over onze samenwerking met Balieplus kunt u contact opnemen met de afdeling Salessupport via salessupport@arboned.nl of 030 299 62 77.

webinar terugluisteren