Bewustwording van cyberrisico’s en hun gevolgen

Het is voor u als advocaat, belastingadviseur, notaris en accountant belangrijk om te weten hoe weerbaar u bent op het gebied van cyber.

De dreiging van een cyberaanval is een van de grootste risico’s waar organisaties mee worden geconfronteerd. Nu iedereen vanwege Corona thuis werkt, is dit risico nog groter geworden. U wordt geconfronteerd met de afhankelijkheid van informatietechnologie, connectiviteit en geautomatiseerde processen. Ondanks cyberdreigingen zijn veel bedrijven niet goed voorbereid op een cyberaanval.

Velen van u hebben in het verleden al een cyberverzekering gesloten, maar dat ontslaat u niet van de plicht voldoende aandacht te blijven besteden aan het voorkomen van incidenten. Simpelweg omdat de verzekering niet alles dekt en het uiteindelijk ook gaat om de reputatie van uw onderneming.

Belangrijke obstakels zijn onder andere beperkte middelen, de complexiteit van systemen en een mindere mate van bewustwording op het gebied van cyber – of het verslappen daarvan door drukte of andere prioriteiten, zoals op dit moment Corona. Het is echter cruciaal voor organisaties om te begrijpen waar zij staan op het gebied van cyberveiligheid. Wat zijn eenvoudige maatregelen die genomen kunnen worden om de bewustwording rondom cyber drastisch te vergroten.

Doe mee aan dit webinar en in 30 minuten komt u meer te weten over:

  • Het landschap van cyberbedreigingen
  • Hoe u de bewustwording rondom cyber kunt vergroten
  • Duidelijke en bruikbare strategieën
  • Hoe u zich verhoudt tot branchegenoten

Dit webinar geeft u inzichten en scenario’s specifiek op uw branche gericht.

Sprekers:

  • Marielle van de Weijenberg, Executive Director, Aon Professional Services
  • Maarten de Jonge, Managing Consultant Cyber & Privacy, Aon Cyber Solutions
  • Christiaan van der Does de Willebois, Cyber Deals Manager, Aon Cyber Solutions

Datum: donderdag 23 april 2020

Tijd: 16:00 – 16:30 uur

Aanmelden webinar