Nieuw aanbod bij Balieplus: SecretariA, dé partner in klantcontact voor het notariaat.

Vanaf 1 juli is de dienstverlening van SecretariA opgenomen in het aanbod van Balieplus. SecretariA is u graag van dienst met hun telefoonservice of met de secretaresse op afstand. Doordat SecretariA goed is ingevoerd in de juridische dienstverlening heeft SecretariA veel advocaten en notarissen in portefeuille.

SecretariA Annelies DekkerAnnelies Dekker is de eigenaar van SecretariA. Samen met 27 medewerkers neemt zij voor ruim 250 bedrijven dagelijks de telefoon aan. Annelies vertelt: “De klanten van SecretariA zijn op zoek naar een optimale bereikbaarheid en naar het organiseren van een professioneel en hoogwaardig klantcontact. Secretaria levert dit. Wij werken uitsluitend met ervaren medewerkers die hun sporen hebben verdiend in secretaressefuncties in de zakelijke dienstverlening. Dit maakt ons echt anders dan het gemiddelde callcenter of antwoordservice.”

SecretariA viert dit jaar haar 25 jarig bestaan. “Advocaten en notarissen passen vanaf het eerste uur prima bij ons. Zo’n 20% van onze klanten komt uit de advocatuur. Hierdoor weten wij precies waar de behoeftes liggen en kennen wij de dagelijkse praktijk. Wij proberen de advocaat te ontzorgen en het kantoor zo in staat te stellen de focus op de cliënt te houden.”

Ervaar ook de dienstverlening van SecretariA. U kunt gebruik maken van een gratis proefweek. Dit is dé manier om de werkelijke waarde te kunnen toetsen. Het verplicht u tot niets. Wij zijn ervan overtuigd dat u na deze week enthousiast bent! En daarbij ontvangt u als Balieplus-lid een aantrekkelijke korting van 15% korting op onze abonnementen.
Naast de telefoonservice biedt SecretariA nog een scala aan secretariële diensten. Kijk op de website voor het gehele aanbod.

Klik hier
om de gratis proefweek aan te vragen. Of bel ons: 010-5192193.

Balieplus-aanbod: 10% tot 15% korting

Bezoekadres
Tobias Asserlaan 7
2662 SB Bergschenhoek

T: 010 519 2193 | E: info@secretaria.nl | I: www.secretaris.nl

Gratis Proefweek