Praktijk-ondersteunende diensten en producten nu ook voor notarissen

Alle notarissen, kandidaat-notarissen en notarieel medewerkers kunnen voortaan gebruik maken van de complete dienstverlening van Balieplus. Dat is het gevolg van de samenwerkingsovereenkomst die Balieplus en de KNB hebben ondertekend. Balieplus levert sinds 1997 diensten en producten die nauwkeurig zijn afgestemd op de behoeften van juridisch professionals, zowel voor kantoren als voor zelfstandige beroepsbeoefenaars.

Balieplus biedt aantrekkelijke aanbiedingen en voorwaarden op het gebied van verzekeringen, pensioenen, bedrijfsvoering, Ict & telefonie en persoonlijke ontwikkeling, waaronder alle cursussen bij Sdu Opleidingen & Events. Als gevolg van de samenwerking telt de organisatie nu meer dan 7.000 leden. Dankzij de instroom van de KNB-leden kan Balieplus nu nog betere condities bij haar toeleveranciers bedingen, waarmee het lidmaatschap voor alle leden, ook die vanuit de advocatuur, interessanter wordt.

Directeur Paul Paasschens van Balieplus: “We zijn in 1997 door de Orde van Advocaten opgericht vanuit de overtuiging dat juridisch professionals zich liever met hun vak dan met de randvoorwaarden van het ondernemen bezig hielden. Die aanname is correct gebleken, want door de jaren heen zijn we gestaag gegroeid, zowel in aantal leden als in onze portfolio. De uitbreiding richting notariaat stond al langer op ons verlanglijstje. Ik ben dan ook bijzonder blij – voor mezelf en voor onze leden – dat we deze stap hebben kunnen zetten.”

Directeur Hans Kuipers van KNB: “Dankzij de samenwerking kunnen we onze leden nu nog meer concrete waarde binnen hun lidmaatschap bieden. Sommige van onze leden die werken binnen een gecombineerd advocaten- en notarissenkantoor kenden Balieplus al. Hun ervaringen met deze organisatie hebben ons erin gesterkt in de overtuiging dat deze stap werkelijk gemak en voordeel biedt voor onze leden.”